فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

تأثیر زنگ هشدار گوشی بر خلق و خوی ما

محققان اعلام کردند که صدای زنگ صبحگاهی ساعت شما می‌تواند روی خلق و خوی روزانه و عملکردتان تأثیر بگذارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 09
کد خبر: ۳۵۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، همه ما روزانه برای بیدار شدن و به موقع رسیدن سر کارمان زنگ هشدار گوشی یا ساعتمان را فعال می‌کنیم، اما باید بدانیم این زنگ می‌تواند روی خلق و خوی ما تاثیر فراوانی بگذارد.

 

به عقیده محققان صدای برخی از زنگ‌های هشدار می‌تواند وحشتناک بوده و هنگام خواب فرد را با حالتی آشفته از خواب بیدار کرده و اضطراب و استرس را به فرد منتقل کند.

 

پژوهشگران دانشگاه رویال ملبورن استرالیا اعلام کردند که اگر به شیوه درست و با هشداری ملودی مانند از خواب بیدار نشویم به مرور زمان فردی آشفته و عصبی خواهیم شد.

 

آزمایشات انجام شده بر بیش از ۱۰۰ نفر و بررسی معیار‌های استاندارد ملودی‌های هوشیاری هنگام خواب نیز این موضوع را تائید کرده است.

 

ما می‌دانیم که هر چه خواب عمیق‌تر باشد گیجی و بی‌تعادلی هنگام بیداری بیشتر خواهد بود، اما باید توجه داشت با چه صدایی روزانه از خواب بیدار شویم، زیرا ارتباط قابل توجهی بین نوع و لحن هشدار و میزان رخوت ناشی از خواب وجود دارد. آژیر‌های هشداردهنده با صدای بلند می‌توانند بسیار خطرناک باشند.

 

«آدرین دایر» از تیم تحقیقاتی در این باره گفت: «یافته‌ها نشان داده که حتی فضانوردان ناسا نیز از رخوت خواب و نوع بیدارشدنشان بر عملکرد روزانه خود سخن گفته و آن را بسیار مهم توصیف کرده اند. برخی صدا‌ها به طور مستقیم بر مغز تاثیر گذاشته و ضربان قلب فرد را افزایش داده و نگرانی را در ابتدای صبح منتقل می‌کنند.»

منبع: ایران‌آنلاین

ارسال نظر